Camerabanner

Camera Beveiliging

Thermische camera
Thermische camera’s welke geen lichtbron vereisen, zijn uitstekend voor een betere dekking in diverse omgevingen, zoals bij zware weersomstandigheden of extreme duisternis.
Thermische camera
Nummerbord camera
Camera's die uitermate geschikt zijn om bij een geldig nummerbord toegang te verlenen, of bij een ongeldig nummerbord toegang te weigeren. Ook kan bijvoorbeeld uw oprit verlichting geschakeld worden.
Nummerbord camera
Dome camera
Volledig bestuurbare camera's die zelfs tijdens het draaien en inzoomen al de bijverlichting aanpassen en de lenzen scherp stellen. Bij het bereiken van de juiste camera positie staat alles klaar, voor het juiste en scherpste beeld. Inclusief ruitenwisser en diverse intelligente functies
Dome camera
Zoomlens camera
Goed beeld ook bij slechte verlichting uitermate geschikt voor grote ruimtes of terreinen, en op plaatsen waar het wenselijk is om ook het beeld in te kunnen zoomen, tot op bijvoorbeeld nummerbord niveau.
Zoomlens camera
Dome camera
Volledig bestuurbare camera, goed beeld ook bij slechte verlichting. Uitermate geschikt voor grote ruimtes of terreinen.
Dome camera
Draadloos dome camera
Te gebruiken op plaatsen waar geen vaste internet verbinding aanwezig is. Hiervoor dient er wel een perfecte WiFi op de locatie van de draadloze camera te zijn.
Draadloos dome camera
Vaste lens camera
Goed beeld ook bij slechte verlichting, uitermate geschikt voor kleinere ruimtes.
Vaste lens camera
Dome camera inbouw
Inbouw camera die komt met H.265 videocompressie, Smart IR-technologie en veel meer .
Dome camera inbouw